تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,230 |
تعداد مقالات | 15,076 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,619,207 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,707,573 |
1. | بررسی اثر ترکیبی صمغ فارسی و گزانتان بر خواص کیفی مایونز | |
دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 207-219 | ||
میلاد برزگری؛ زینب رفتنی امیری؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمد زاده میلانی | ||
2. | بهبود ویژگیهای ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان | |
دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 1-12 | ||
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمد زادگان؛ سید احمد شهیدی؛ علی رشیدی نژاد | ||
3. | رابطه ویژگیهای رئولوژیکی آرد تعدادی از ارقام تجاری گندمهای ایرانی با ویژگیهای مکانیکی بیسکوئیت | |
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 23-35 | ||
فرشته جعفرزاده؛ محمد حسین عزیزی؛ نسیم خورشیدیان؛ مجتبی یوسفی | ||