آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,034
تعداد مشاهده مقاله50,539,042
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,635,009

1.

تأثیر صمغ زانتان و گوار بر شدت کریستالی و سردی بستنی رژیمی حاوی استویا و اینولین

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 73-84
نسا غیبی؛ زینب امیری رفتنی؛ محمدرضا کسائی

2.

مقایسه اثر تیمار مایکروویو دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‏های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 169-187
سیما مهاجرخراسانی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ هدی شهیری طبرستانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب