تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,230 |
تعداد مقالات | 15,123 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,633,442 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,720,742 |
1. | اثر آنزیم ترانسگلوتامیناز و پلی سوربات 20 بر خصوصیات کف کنندگی سفیدهی تخم مرغ | |
دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 531-541 | ||
آرش آبایی؛ اشکان مددلو | ||
2. | اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ لوبیای لوکاست بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی بستنی سنتی زعفرانی | |
دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 13-26 | ||
بهزاد اردلان؛ رضوان پوراحمد؛ حمید رضا مهدوی عادلی | ||
3. | بهینهسازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کازئینات سدیم | |
دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 1-14 | ||
ویدا برین؛ لیلا روفه گری نژاد | ||