آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,047
تعداد مشاهده مقاله52,590,094
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,269,474
اردلان, بهزاد, پوراحمد, رضوان, مهدوی عادلی, حمید رضا. (1396). اثر آنزیم ترا‌نس گلوتامیناز و صمغ لوبیای لوکا‌ست بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی بستنی سنتی زعفرانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), 13-26.
بهزاد اردلان; رضوان پوراحمد; حمید رضا مهدوی عادلی. "اثر آنزیم ترا‌نس گلوتامیناز و صمغ لوبیای لوکا‌ست بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی بستنی سنتی زعفرانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 1, 1396, 13-26.
اردلان, بهزاد, پوراحمد, رضوان, مهدوی عادلی, حمید رضا. (1396). 'اثر آنزیم ترا‌نس گلوتامیناز و صمغ لوبیای لوکا‌ست بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی بستنی سنتی زعفرانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), pp. 13-26.
اردلان, بهزاد, پوراحمد, رضوان, مهدوی عادلی, حمید رضا. اثر آنزیم ترا‌نس گلوتامیناز و صمغ لوبیای لوکا‌ست بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی بستنی سنتی زعفرانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(1): 13-26.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب