آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,034
تعداد مشاهده مقاله50,511,516
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,612,690

1.

بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی مایع شکمبه خشک شده با روش خشک کردن پاششی به همراه هیدروکلوئیدهای مختلف در شرایط برون تنی

دوره 33، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 43-62
فریبا رضائی سرتشنیزی؛ حسین عبدی بنمار؛ جمال سیف دواتی

2.

بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 715-724
سحر نجفی؛ مانیا صالحی فر

3.

تأثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، عملکردی و بازده تولید پودر عصاره مالت

دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 75-90
سیدهادی پیغمبردوست؛ خشایار سرابندی

4.

تأثیرنوع مالتودکسترین برپایه معادل دکستروز و دمای هوای ورودی بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی پودر میوه زرشک تولید شده به روش خشک کردن پاششی

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 167-177
نرجس نادعلی؛ ابوالفضل پهلوانلو؛ محبوبه سرابی جماب؛ احمد بالندری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب