
تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,353 |
تعداد مقالات | 16,536 |
تعداد مشاهده مقاله | 53,630,380 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,088,838 |
1. | بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی مایع شکمبه خشک شده با روش خشک کردن پاششی به همراه هیدروکلوئیدهای مختلف در شرایط برون تنی | |
دوره 33، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 43-62 | ||
فریبا رضائی سرتشنیزی؛ حسین عبدی بنمار؛ جمال سیف دواتی | ||
2. | بهینهسازی تولید مافین کمکالری با استفاده از شیرینکننده طبیعی استویا و مالتودکسترین | |
دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 715-724 | ||
سحر نجفی؛ مانیا صالحی فر | ||
3. | تأثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، عملکردی و بازده تولید پودر عصاره مالت | |
دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 75-90 | ||
سیدهادی پیغمبردوست؛ خشایار سرابندی | ||
4. | تأثیرنوع مالتودکسترین برپایه معادل دکستروز و دمای هوای ورودی بر ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی پودر میوه زرشک تولید شده به روش خشک کردن پاششی | |
دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 167-177 | ||
نرجس نادعلی؛ ابوالفضل پهلوانلو؛ محبوبه سرابی جماب؛ احمد بالندری | ||