کلیدواژه‌ها = ترکیبات فنلی
تعداد مقالات: 5

1

Biochemical and Physiological Responses of Alfalfa (Medicago sativa L.) Cultivars to Osmotic Stress

دوره 7، شماره 1، بهار 2017، صفحه 87-97
Babak Babakhani؛ Seyed Afshin Hosseini Boldaji؛ Reza H. Sajedi

2

اثر دمای هوای ورودی، نوع و غلظت ماده حامل بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و ضداکسایشی عصاره مرزنجوش ریزپوشانی شده با خشک کن پاششی

دوره 28، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 15-30
زهرا اکبربگلو؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولادغفاری؛ خشایار سرابندی

3

ارزیابی ترکیبات حاوی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پوست و گوشت میوه ازگیل توسط عصاره متانولی و استونی

دوره 28، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 57-72
بشیر ایوب نژادگان جرمی؛ حمید حسن پور

4

بررسی تاثیر افزودنی‌های دم کردنی بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی چای سیاه بررسی تاثیر افزودنی‌های دم کردنی بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی چای سیاه

دوره 26، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 481-490
عاطفه عموزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان

5

بررسی تغییرات فعالیت‌های آنزیمی در ریشه ی گیاه خربزه ی آلوده به عامل بیماری پژمردگی فوزاریومی (Fusarium oxysporum f. sp. melonis)

دوره 6، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 23-39
مهرداد حنیفه ی؛ حمید دهقانی؛ رجب چوگان


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.