آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,019
تعداد مشاهده مقاله50,482,980
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,571,563

1.

Biochemical and Physiological Responses of Alfalfa (Medicago sativa L.) Cultivars to Osmotic Stress

دوره 7، شماره 1، شهریور 2017، صفحه 87-97
Babak Babakhani؛ Seyed Afshin Hosseini Boldaji؛ Reza H. Sajedi

2.

Impact of cadmium stress on growth and physiological responses of fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.)

دوره 12، شماره 1، مرداد 2022، صفحه 51-65
Amir Ali Kamalvand؛ Siavash Hosseini Sarghein؛ Roya Karamian

3.

اثر دمای هوای ورودی، نوع و غلظت ماده حامل بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و ضداکسایشی عصاره مرزنجوش ریزپوشانی شده با خشک کن پاششی

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 15-30
زهرا اکبربگلو؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولادغفاری؛ خشایار سرابندی

4.

ارزیابی ترکیبات حاوی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پوست و گوشت میوه ازگیل توسط عصاره متانولی و استونی

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 57-72
بشیر ایوب نژادگان جرمی؛ حمید حسن پور

5.

بررسی تاثیر افزودنی‌های دم کردنی بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی چای سیاه بررسی تاثیر افزودنی‌های دم کردنی بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی چای سیاه

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 481-490
عاطفه عموزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان

6.

بررسی تغییرات فعالیت‌های آنزیمی در ریشه ی گیاه خربزه ی آلوده به عامل بیماری پژمردگی فوزاریومی (Fusarium oxysporum f. sp. melonis)

دوره 6، شماره 3، آذر 1396، صفحه 23-39
مهرداد حنیفه ی؛ حمید دهقانی؛ رجب چوگان

7.

بهینه‌سازی میزان استخراج ترکیبات فنلی و خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره قارچ گانودرما لوسیدوم (Ganoderma Lucidum) با روش غرقابی

دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 1-16
رقیه السادات موسوی؛ لیلا ناطقی؛ مصطفی سلطانی؛ ژینوس عسگرپناه

8.

تاثیر شرایط مختلف استخراج آب زیر‌بحرانی بر ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و مقدار ترکیبات فنلی عصاره تفاله انار

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 129-141
یاسمن پورمحمد؛ مهدی قره‌خانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب