آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,320
تعداد مقالات16,197
تعداد مشاهده مقاله52,825,762
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,504,852

1.

بررسی تغییرات کیفی گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره غذایی حاوی اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک

دوره 33، شماره 3، مرداد 1402، صفحه 67-82
یونس زاهدی؛ سورنا واحدی‌پور دهرائی؛ فاطمه قنادی اصل؛ میر داریوش شکوری

2.

تأثیر غلظت‌های مختلف کروم (ш) بر ویژگی‌های مورفولوژیکی و ترکیب شیمیایی اسانس ریحان

دوره 27، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 135-145
منصوره تشکری زاده؛ امیرحسین سعیدنژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب