آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,385
تعداد مقالات16,967
تعداد مشاهده مقاله54,603,416
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,212,634

1.

اثرات سطوح مختلف پودر برگ چای سبز بر عملکرد تولید و برخی فراسنجه‌های خونی مرغ‌های تخمگذار

دوره 30، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 67-78
رضا کنعانی؛ سیدعلی میرقلنج؛ روح الله کیانفر؛ حسین جانمحمدی

2.

اثر تغذیه خاکی و برگی هیومیک‌ اسید بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه

دوره 26، شماره 3، مهر 1395، صفحه 143-153
بهاره اناری انارکی؛ محمود قاسم نژاد؛ حسین میغانی

3.

اثر تیمار دمایی بر ترکیبات زیست‌فعال و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی گوشت و پوست میوه‌ی دو رقم پرتقال خونی مورو و سانگینلو طی انبارداری

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 129-141
جواد فتاحی مقدم؛ ابوذر هاشم پور؛ یوسف حمید اوغلی؛ رضا فتوحی قزوینی

4.

ارزیابی اثرات محلول پاشی اسید سالسیلیک بر فعالیت برخی ترکیبات آنتی اکسیدانی انگور رقم شاهانی (Vitis Vinifera L. cv Shahani)

دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 149-159
غلامرضا گوهری؛ فاطمه صفایی؛ فرزاد رسولی؛ محمدعلی اعظمی؛ حبیب دواتی کاظم نیا

5.

تأثیر تأثیر غنی‌سازی شکلات داغ با پودر زنجبیل بر خصوصیات کیفی آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 خرداد 1404
عباس جلیل زاده؛ هانیه چوکری دستجرد

6.

تاثیر تغذیه فسفر، آهن و روی بر شاخص‌های رشدی و عملکردی چای ترش در یک خاک آهکی

دوره 35، شماره 1، 1404، صفحه 113-127
محمدحسن کارگر شورکی؛ مصطفی شیرمردی؛ حیدر مفتاحی زاده؛ جلال غلام نژاد

7.

تأثیر مصرف فسفریک اسید بر غلظت کلروفیل، نیتروژن، فسفر و پتاسیم و صفات زراعی گیاه ذرت در دو خاک مختلف

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 خرداد 1404
مریم شکوری؛ اکبر حسنی؛ محمد بابااکبری ساری؛ مهدی تفویضی؛ احسان خوش کلام


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب