
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,386 |
تعداد مقالات | 16,987 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,663,720 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,239,801 |
1. | تعیین ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت دستگاهی نان بربری با گلوتن کاهش یافته، حاصل از اختلاط آرد گندم و ارزن | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 139-149 | ||
حمیدرضا آذرباد؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ حسن رشیدی | ||
2. | کاربرد پودر پروتئین شیر و لاکتوباسیلوس پاراکازئی در تولید پنیر لاکتیکی کم چرب و تعیین ویژگیهای شیمیایی، حسی و فیزیکی آن | |
دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 469-479 | ||
حسن رشیدی | ||