آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,385
تعداد مقالات16,967
تعداد مشاهده مقاله54,603,165
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,212,547

1.

تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های کیک فنجانی

دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 169-180
اخلاص عبدالنبی‌پور؛ بهزاد ناصحی؛ محمد حجتی

2.

تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سویای سین‌بیوتیک

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 189-201
خدیجه عباباف؛ حسین جوینده؛ بهزاد ناصحی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب