آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,037
تعداد مشاهده مقاله50,567,326
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,659,517

1.

بکارگیری امولسیون پیکرینگ تثبیت شده با نانوذرات پروتئین سویا در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و ارزیابی شاخص‌های کیفی آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 11 آذر 1402
فاطمه عباس زاده؛ مهران اعلمی؛ رسول کدخدایی؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی ماهونک

2.

مقایسه اثر تیمار مایکروویو دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‏های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 169-187
سیما مهاجرخراسانی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ هدی شهیری طبرستانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب