آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,252
تعداد مقالات15,404
تعداد مشاهده مقاله51,182,179
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,208,618

1.

اثرات افزودن زائدات گوشت فیل‌ماهی پرورشی بر برخی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و ماندگاری سوپ آماده مصرف

دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 121-136
مژگان حاج حسینی؛ سید پژمان حسینی ‌شکرابی؛ سید ابراهیم حسینی

2.

تاثیر صمغ‌های زانتان و کربوکسی‌متیل سلولز بر ریز ساختار و ویژگی‌های بافتی، رنگ و میزان جذب روغن سویابرگر

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 57-67
اسما بساطی؛ سید ابراهیم حسینی؛ عاطفه اصفهانی‌مهر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب