تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,224 |
تعداد مقالات | 15,037 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,566,459 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,658,876 |
1. | بررسی اثر استفاده از ارده و روغن کنجد به جای بخشی از روغن جامد هیدروژنه در فرمولاسیون شیرینی برنجی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن | |
دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 115-128 | ||
لیلا ناطقی؛ محمد رضا اسحاقی؛ امیر یوسف اردلان | ||
2. | بررسی نوع ماهی، غلظت نمک و زمان تخمیر بر خصوصیات حسی سس ماهی ایرانی (مهیاوه) | |
دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 13-30 | ||
لیلا ناطقی؛ فاطمه کاویان؛ محمد رضا اسحاقی؛ سارا موحد | ||