تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,229 |
تعداد مقالات | 15,075 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,616,131 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,704,510 |
1. | ارزشیابی پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و بافتی سوسیس فرانکفورتر فرموله شده با گوشت ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) | |
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 47-64 | ||
آلا هاشمی؛ سید علی جعفر پور | ||
2. | ویژگیهای بیوشیمیایی، بافتی و ارزیابی حسی برگر ترکیبی گوشت قرمز و سوریمی ماهی کپور معمولی در طول دوره نگهداری در حالت انجماد (C۱۸º-) | |
دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 37-58 | ||
سید علی جعفر پور؛ مونا شکری | ||