آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,037
تعداد مشاهده مقاله50,561,961
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,655,201

1.

تاثیر افزودن لیکوپن بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی پنیر سفید

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 163-174
بهرام فتحی آچاچلویی؛ فاطمه قنادی اصل؛ کاظم علیرضالو

2.

خشک کردن برگه‌های زردآلو با استفاده از فرآیند آبگیری اسمزی (محلول‌های ساکارز- نمک)

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 491-506
بهرام فتحی آچاچلویی؛ جواد حصاری

3.

مقایسه تأثیر روش‌های خشک‌کردن اسمزی، آون هوای داغ و مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و حسی توت فرنگی

دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 187-202
بهرام فتحی آچاچلویی؛ شهین شرافتخواه آذری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب