تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,224 |
تعداد مقالات | 15,037 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,561,961 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,655,201 |
1. | تاثیر افزودن لیکوپن بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی پنیر سفید | |
دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 163-174 | ||
بهرام فتحی آچاچلویی؛ فاطمه قنادی اصل؛ کاظم علیرضالو | ||
2. | خشک کردن برگههای زردآلو با استفاده از فرآیند آبگیری اسمزی (محلولهای ساکارز- نمک) | |
دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 491-506 | ||
بهرام فتحی آچاچلویی؛ جواد حصاری | ||
3. | مقایسه تأثیر روشهای خشککردن اسمزی، آون هوای داغ و مایکروویو بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و حسی توت فرنگی | |
دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 187-202 | ||
بهرام فتحی آچاچلویی؛ شهین شرافتخواه آذری | ||