
تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,326 |
تعداد مقالات | 16,300 |
تعداد مشاهده مقاله | 53,090,065 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,725,491 |
1. | بهینه سازی ویژگیهای حسی و بررسی خواص رئولوژیکی دسر لبنی کم کالری حاوی شیرین کننده سوکرالوز-سوربیتول با روش طرح آمیخته دی اپتیمال | |
دوره 33، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 143-164 | ||
بابک قنبرزاده؛ لیلا حسینی پور؛ مصطفی سلطانی؛ وحید مفید؛ هدایت حسینی | ||
2. | تاثیراستفاده از آب انار (Punica granatum L.) بر ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی، بافتی و حسی ماست کمچرب حاوی اینولین | |
دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 1-13 | ||
مرضیه کشورزاد؛ منصوره سادات موجانی قمی؛ مصطفی سلطانی | ||