آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,275
تعداد مقالات15,735
تعداد مشاهده مقاله51,835,834
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,672,311

1.

بهینه سازی ویژگی‌های حسی و بررسی خواص رئولوژیکی دسر لبنی کم کالری حاوی شیرین کننده سوکرالوز-سوربیتول با روش طرح آمیخته دی اپتیمال

دوره 33، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 143-164
بابک قنبرزاده؛ لیلا حسینی پور؛ مصطفی سلطانی؛ وحید مفید؛ هدایت حسینی

2.

تاثیراستفاده از آب انار (Punica granatum L.) بر ویژگی‌های فیزیکی‌-شیمیایی، بافتی و حسی ماست کم‌چرب حاوی اینولین

دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 1-13
مرضیه کشورزاد؛ منصوره سادات موجانی قمی؛ مصطفی سلطانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب