آمار

تعداد نشریات41
تعداد شماره‌ها1,127
تعداد مقالات13,860
تعداد مشاهده مقاله48,815,893
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,572,757

1.

اثر آرد سویای فعال بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 89-105
آزاده شاهسون تبریزی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی

2.

تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 139-151
ملیحه قربانی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ اکرم آریانفر


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.