آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,017
تعداد مشاهده مقاله50,478,859
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,567,163

1.

اثر آرد سویای فعال بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 89-105
آزاده شاهسون تبریزی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی

2.

تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 139-151
ملیحه قربانی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ اکرم آریانفر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب