تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,304 |
تعداد مقالات | 15,948 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,283,098 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,041,995 |
1. | اثر آرد سویای فعال بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی | |
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 89-105 | ||
آزاده شاهسون تبریزی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی | ||
2. | تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 139-151 | ||
ملیحه قربانی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ اکرم آریانفر | ||