تعداد نشریات | 41 |
تعداد شمارهها | 1,127 |
تعداد مقالات | 13,860 |
تعداد مشاهده مقاله | 48,815,893 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 12,572,757 |
1. | اثر آرد سویای فعال بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی | |
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 89-105 | ||
آزاده شاهسون تبریزی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی | ||
2. | تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 139-151 | ||
ملیحه قربانی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ اکرم آریانفر | ||