تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,253 |
تعداد مقالات | 15,411 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,245,884 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,254,074 |
1. | اثر آرد سویای فعال بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی | |
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 89-105 | ||
آزاده شاهسون تبریزی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی | ||
2. | تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 139-151 | ||
ملیحه قربانی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ اکرم آریانفر | ||