آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,034
تعداد مشاهده مقاله50,530,714
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,625,952

1.

اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگی‌های اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور

دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 27-38
مریم خاکباز حشمتی؛ اکرم پزشکی؛ ناصر ناصری؛ مریم جعفرزاده مقدم

2.

تاثیر سرعت هوای داغ بر سینتیک خشک شدن و ویژگی‌‌های فیزیکی شیمیایی پودر میوه تمشک تولید ‌شده به روش فوم‌مت

دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 155-171
سعید داداشی؛ مهسا ارشادفرکار؛ جلال دهقان نیا؛ مریم خاکباز حشمتی

3.

مقایسه تأثیر روش خشک‌کردن (هوای داغ، مایکروویو، هوای داغ-مایکروویو، مایکروویو-هوای داغ) بر سینتیک خشک‌شدن فوم بروکلی

دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 73-87
مریم عطایی؛ مریم خاکباز حشمتی؛ جلال دهقان نیا؛ سعید داداشی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب