
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,358 |
تعداد مقالات | 16,649 |
تعداد مشاهده مقاله | 53,873,189 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,472,485 |
1. | اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگیهای اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور | |
دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 27-38 | ||
مریم خاکباز حشمتی؛ اکرم پزشکی؛ ناصر ناصری؛ مریم جعفرزاده مقدم | ||
2. | تاثیر سرعت هوای داغ بر سینتیک خشک شدن و ویژگیهای فیزیکی شیمیایی پودر میوه تمشک تولید شده به روش فوممت | |
دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 155-171 | ||
سعید داداشی؛ مهسا ارشادفرکار؛ جلال دهقان نیا؛ مریم خاکباز حشمتی | ||
3. | مقایسه تأثیر روش خشککردن (هوای داغ، مایکروویو، هوای داغ-مایکروویو، مایکروویو-هوای داغ) بر سینتیک خشکشدن فوم بروکلی | |
دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 73-87 | ||
مریم عطایی؛ مریم خاکباز حشمتی؛ جلال دهقان نیا؛ سعید داداشی | ||