
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,365 |
تعداد مقالات | 16,769 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,076,904 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,791,078 |
1. | اثرات افزودن نمک در حین مشروط کردن گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر | |
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 37-46 | ||
بابک موسوی؛ مهدی کدیور | ||
2. | مشروط کردن گندم با آب نمک و ارزیابی اثرات آن بر فعالیت آمیلاز، لیپاز و لیپوکسیژناز در آرد حاصل از آن | |
دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 725-736 | ||
بابک موسوی؛ مهدی کدیور | ||