
تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,323 |
تعداد مقالات | 16,282 |
تعداد مشاهده مقاله | 53,021,539 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,663,778 |
1. | اثرات افزودن نمک در حین مشروط کردن گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر | |
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 37-46 | ||
بابک موسوی؛ مهدی کدیور | ||
2. | مشروط کردن گندم با آب نمک و ارزیابی اثرات آن بر فعالیت آمیلاز، لیپاز و لیپوکسیژناز در آرد حاصل از آن | |
دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 725-736 | ||
بابک موسوی؛ مهدی کدیور | ||