آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,489,368
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,216,931
موسوی, بابک, کدیور, مهدی. (1396). اثرات افزودن نمک در حین مشروط کردن گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 37-46.
بابک موسوی; مهدی کدیور. "اثرات افزودن نمک در حین مشروط کردن گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1396, 37-46.
موسوی, بابک, کدیور, مهدی. (1396). 'اثرات افزودن نمک در حین مشروط کردن گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 37-46.
موسوی, بابک, کدیور, مهدی. اثرات افزودن نمک در حین مشروط کردن گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(3): 37-46.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب