آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,384
تعداد مقالات16,918
تعداد مشاهده مقاله54,507,591
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,154,449
موسوی, بابک, کدیور, مهدی. (1396). اثرات افزودن نمک در حین مشروط کردن گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 37-46.
بابک موسوی; مهدی کدیور. "اثرات افزودن نمک در حین مشروط کردن گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1396, 37-46.
موسوی, بابک, کدیور, مهدی. (1396). 'اثرات افزودن نمک در حین مشروط کردن گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 37-46.
موسوی, بابک, کدیور, مهدی. اثرات افزودن نمک در حین مشروط کردن گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(3): 37-46.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب