آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,282
تعداد مشاهده مقاله53,009,513
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,655,745

1.

بررسی تاثیر روش پخت و زمان تخمیر بر مقدار اکریل آمید در نان‏های سنتی (تافتون، سنگک، لواش و بربری)

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 45-62
مریم قراچورلو

2.

کاربرد امواج اولتراسونیک در فرآیند صمغ‌گیری روغنهای سویا وآفتابگردان

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 13-21
حمید محمود فشندی؛ مهرداد قوامی؛ مریم قراچورلو؛ رویا عباسی

3.

ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی روغن استخراج شده از بافت‌های چربی شترمرغ (نژاد گردن مشکی کانادایی)

دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 43-57
نادیا دهقانی اشکذری؛ مریم قراچورلو؛ پیمانه قاسمی افشار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب