آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,034
تعداد مشاهده مقاله50,543,641
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,639,198

1.

تاثیر بسته‌بندی تحت خلاء بر خواص کیفی ماهی پنجزاری راه راه fasciata Aurigequula نگهداری شده در یخچال

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 127-138
لیدا نوبخت؛ آی ناز خدانظری؛ سید مهدی حسینی؛ سهیلا مطرودی

2.

تاثیر سرخ شدن در روغن های گیاهی شامل روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور بر پروفایل اسید چرب، اکسیداسیون چربی و خواص حسی فیله ماهی آمور در مقایسه با ماهی خام

دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 151-167
سارا گل گلی پور؛ آی ناز خدانظری؛ کمال غانمی

3.

تاثیر عصاره چای سبز و بسته‌‌بندی تحت‌خلاء بر ماندگاری میگوی سفید طی 10 روز نگهداری در یخچال

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 203-215
سید رضا شبر؛ آی ناز خدانظری

4.

تخمین مدت ماندگاری و ارتباط همبستگی خواص کیفی میگوی سفید سرتیز (Metapenaeus affinis) پوست کنی شده طی سردسازی

دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 29-41
ثریا صالحی؛ آی ناز خدانظری؛ اسحاق زمانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب