تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,319 |
تعداد مقالات | 16,193 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,815,693 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,494,580 |
1. | تاثیر بستهبندی تحت خلاء بر خواص کیفی ماهی پنجزاری راه راه fasciata Aurigequula نگهداری شده در یخچال | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 127-138 | ||
لیدا نوبخت؛ آی ناز خدانظری؛ سید مهدی حسینی؛ سهیلا مطرودی | ||
2. | تاثیر سرخ شدن در روغن های گیاهی شامل روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور بر پروفایل اسید چرب، اکسیداسیون چربی و خواص حسی فیله ماهی آمور در مقایسه با ماهی خام | |
دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 151-167 | ||
سارا گل گلی پور؛ آی ناز خدانظری؛ کمال غانمی | ||
3. | تاثیر عصاره چای سبز و بستهبندی تحتخلاء بر ماندگاری میگوی سفید طی 10 روز نگهداری در یخچال | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 203-215 | ||
سید رضا شبر؛ آی ناز خدانظری | ||
4. | تخمین مدت ماندگاری و ارتباط همبستگی خواص کیفی میگوی سفید سرتیز (Metapenaeus affinis) پوست کنی شده طی سردسازی | |
دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 29-41 | ||
ثریا صالحی؛ آی ناز خدانظری؛ اسحاق زمانی | ||