تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,319 |
تعداد مقالات | 16,194 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,816,808 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,496,026 |
1. | اثر آرد سویای فعال بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی | |
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 89-105 | ||
آزاده شاهسون تبریزی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی | ||
2. | بررسی اثر آنتیاکسیدانی اسانس پونه کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی | |
دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 1-11 | ||
اسماعیل عطای صالحی؛ نگار سلیمانپور تمام | ||