
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,383 |
تعداد مقالات | 16,915 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,482,555 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,134,076 |
1. | استفاده از آب مغناطیسی شده برای کاهش جذب روغن و بهبود خصوصیات حسی سیبزمینی سرخشده | |
دوره 34، شماره 4، دی 1403، صفحه 77-89 | ||
فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری | ||
2. | تأثیر پیشتیمار مایکروویو بر سینتیک خشک شدن، رنگ، چروکیدگی و آبگیری مجدد برشهای پرتقال خشکشده | |
دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 65-77 | ||
فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری؛ مریم تشکری | ||