| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,427 |
| تعداد مقالات | 17,572 |
| تعداد مشاهده مقاله | 57,034,467 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,942,626 |
| 1. | استفاده از آب مغناطیسی شده برای کاهش جذب روغن و بهبود خصوصیات حسی سیبزمینی سرخشده | |
| دوره 34، شماره 4، دی 1403، صفحه 77-89 | ||
| فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری | ||
| 2. | تأثیر پیشتیمار مایکروویو بر سینتیک خشک شدن، رنگ، چروکیدگی و آبگیری مجدد برشهای پرتقال خشکشده | |
| دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 65-77 | ||
| فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری؛ مریم تشکری | ||