تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,221 |
تعداد مقالات | 14,957 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,365,272 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,458,552 |
1. | اثر عصاره دانه های سویا و لوبیا چشمبلبلی بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی و فعالیت پروتئازی خامه پاستوریزه | |
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 1-18 | ||
هلیا آقامحسنی؛ وجیهه فدائی نوغانی؛ مهناز خدایی جویاری | ||
2. | بررسی تولید شیر کاکائوی فراسودمند با استفاده از شیرین کننده های ریبادیوزید A، اینولین، الیگوفروکتوز و ایزومالت | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 123-137 | ||
مریم جعفری؛ محمد دانشی؛ وجیهه فدائی نوغانی | ||
3. | تأثیر غلظتهای مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی ماست اسفناج پروبیوتیک | |
دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 127-143 | ||
فریبا محمدی الستی؛ وجیهه فدائی نوغانی؛ کیانوش خسروی دارانی | ||