آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,037
تعداد مشاهده مقاله50,563,128
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,656,257

1.

تاثیر پرتوتابی مایکروویو در زمان‌های مختلف بر مولفه‌های ارزش غذایی تفاله‌ انگور قرمز در شرایط برون تنی

دوره 29، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 35-54
بهزاد اسدنژاد؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل‌وندی بهروزیار

2.

تاثیر روش‌های مختلف فرآوری دانه سویا بر قابلیت تجزیه‌پذیری پروتئین و ماده خشک آن با استفاده از روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی

دوره 32، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 125-142
بهنام حاجی محمدی؛ علی حسینخانی؛ اکبر تقی زاده؛ حمید محمدزاده

3.

تأثیر فرآیند پلت بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های نیتروژن‌دار و خصوصیات تجزیه پذیری کنسانتره تجاری با استفاده از دو روش برون تنی

دوره 28، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 35-50
مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ‌فر؛ فاطمه گنجی

4.

تأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبه‌ای- رو‌ده‌ای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه‌های نایلونی

دوره 27، شماره 3، آذر 1396، صفحه 185-200
فاطمه گنجی؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ‌فر؛ سیداحسان غیاثی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب