تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,224 |
تعداد مقالات | 15,037 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,563,128 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,656,257 |
1. | تاثیر پرتوتابی مایکروویو در زمانهای مختلف بر مولفههای ارزش غذایی تفاله انگور قرمز در شرایط برون تنی | |
دوره 29، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 35-54 | ||
بهزاد اسدنژاد؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیلوندی بهروزیار | ||
2. | تاثیر روشهای مختلف فرآوری دانه سویا بر قابلیت تجزیهپذیری پروتئین و ماده خشک آن با استفاده از روشهای تولید گاز و کیسههای نایلونی | |
دوره 32، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 125-142 | ||
بهنام حاجی محمدی؛ علی حسینخانی؛ اکبر تقی زاده؛ حمید محمدزاده | ||
3. | تأثیر فرآیند پلت بر ترکیب شیمیایی، بخشهای نیتروژندار و خصوصیات تجزیه پذیری کنسانتره تجاری با استفاده از دو روش برون تنی | |
دوره 28، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 35-50 | ||
مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگفر؛ فاطمه گنجی | ||
4. | تأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبهای- رودهای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسههای نایلونی | |
دوره 27، شماره 3، آذر 1396، صفحه 185-200 | ||
فاطمه گنجی؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگفر؛ سیداحسان غیاثی | ||