آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,388
تعداد مقالات17,006
تعداد مشاهده مقاله54,725,349
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,275,875
حاجی محمدی, بهنام, حسینخانی, علی, تقی زاده, اکبر, محمدزاده, حمید. (1401). تاثیر روش‌های مختلف فرآوری دانه سویا بر قابلیت تجزیه‌پذیری پروتئین و ماده خشک آن با استفاده از روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(1), 125-142. doi: 10.22034/as.2022.21658.1389
بهنام حاجی محمدی; علی حسینخانی; اکبر تقی زاده; حمید محمدزاده. "تاثیر روش‌های مختلف فرآوری دانه سویا بر قابلیت تجزیه‌پذیری پروتئین و ماده خشک آن با استفاده از روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 1, 1401, 125-142. doi: 10.22034/as.2022.21658.1389
حاجی محمدی, بهنام, حسینخانی, علی, تقی زاده, اکبر, محمدزاده, حمید. (1401). 'تاثیر روش‌های مختلف فرآوری دانه سویا بر قابلیت تجزیه‌پذیری پروتئین و ماده خشک آن با استفاده از روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(1), pp. 125-142. doi: 10.22034/as.2022.21658.1389
حاجی محمدی, بهنام, حسینخانی, علی, تقی زاده, اکبر, محمدزاده, حمید. تاثیر روش‌های مختلف فرآوری دانه سویا بر قابلیت تجزیه‌پذیری پروتئین و ماده خشک آن با استفاده از روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 32(1): 125-142. doi: 10.22034/as.2022.21658.1389


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب