آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,228
تعداد مقالات15,063
تعداد مشاهده مقاله50,597,483
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,688,805
اسدنژاد, بهزاد, پیرمحمدی, رسول, خلیل‌وندی بهروزیار, حامد. (1398). تاثیر پرتوتابی مایکروویو در زمان‌های مختلف بر مولفه‌های ارزش غذایی تفاله‌ انگور قرمز در شرایط برون تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), 35-54.
بهزاد اسدنژاد; رسول پیرمحمدی; حامد خلیل‌وندی بهروزیار. "تاثیر پرتوتابی مایکروویو در زمان‌های مختلف بر مولفه‌های ارزش غذایی تفاله‌ انگور قرمز در شرایط برون تنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 4, 1398, 35-54.
اسدنژاد, بهزاد, پیرمحمدی, رسول, خلیل‌وندی بهروزیار, حامد. (1398). 'تاثیر پرتوتابی مایکروویو در زمان‌های مختلف بر مولفه‌های ارزش غذایی تفاله‌ انگور قرمز در شرایط برون تنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), pp. 35-54.
اسدنژاد, بهزاد, پیرمحمدی, رسول, خلیل‌وندی بهروزیار, حامد. تاثیر پرتوتابی مایکروویو در زمان‌های مختلف بر مولفه‌های ارزش غذایی تفاله‌ انگور قرمز در شرایط برون تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(4): 35-54.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب