آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,235
تعداد مقالات15,190
تعداد مشاهده مقاله50,702,564
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,785,295

1.

بررسی اثر ترکیبی صمغ فارسی و گزانتان بر خواص کیفی مایونز

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 207-219
میلاد برزگری؛ زینب رفتنی امیری؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمد زاده میلانی

2.

بهبود ویژگی‌های ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان

دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 1-12
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمد زادگان؛ سید احمد شهیدی؛ علی رشیدی نژاد

3.

رابطه ویژگی‎های رئولوژیکی آرد تعدادی از ارقام تجاری گندم‌های ایرانی با ویژگی‌های مکانیکی بیسکوئیت

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 23-35
فرشته جعفرزاده؛ محمد حسین عزیزی؛ نسیم خورشیدیان؛ مجتبی یوسفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب