آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,386
تعداد مقالات17,001
تعداد مشاهده مقاله54,687,423
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,248,809
میرعرب رضی, سعید, معتمد زادگان, علی, شهیدی, سید احمد, رشیدی نژاد, علی. (1398). بهبود ویژگی‌های ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), 1-12.
سعید میرعرب رضی; علی معتمد زادگان; سید احمد شهیدی; علی رشیدی نژاد. "بهبود ویژگی‌های ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 4, 1398, 1-12.
میرعرب رضی, سعید, معتمد زادگان, علی, شهیدی, سید احمد, رشیدی نژاد, علی. (1398). 'بهبود ویژگی‌های ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), pp. 1-12.
میرعرب رضی, سعید, معتمد زادگان, علی, شهیدی, سید احمد, رشیدی نژاد, علی. بهبود ویژگی‌های ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(4): 1-12.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب