تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,230 |
تعداد مقالات | 15,108 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,626,032 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,714,891 |
1. | ارزیابی خواص کیفی کیک لایه ای بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج و نخودچی | |
دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 99-110 | ||
پونه فرد؛ جعفر محمد زاده میلانی؛ محمد رضا کسایی | ||
2. | بررسی اثر ترکیبی صمغ فارسی و گزانتان بر خواص کیفی مایونز | |
دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 207-219 | ||
میلاد برزگری؛ زینب رفتنی امیری؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمد زاده میلانی | ||