آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,386
تعداد مقالات17,000
تعداد مشاهده مقاله54,686,811
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,248,550
فرد, پونه, محمد زاده میلانی, جعفر, کسایی, محمد رضا. (1396). ارزیابی خواص کیفی کیک لایه ای بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج و نخودچی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), 99-110.
پونه فرد; جعفر محمد زاده میلانی; محمد رضا کسایی. "ارزیابی خواص کیفی کیک لایه ای بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج و نخودچی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 1, 1396, 99-110.
فرد, پونه, محمد زاده میلانی, جعفر, کسایی, محمد رضا. (1396). 'ارزیابی خواص کیفی کیک لایه ای بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج و نخودچی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), pp. 99-110.
فرد, پونه, محمد زاده میلانی, جعفر, کسایی, محمد رضا. ارزیابی خواص کیفی کیک لایه ای بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج و نخودچی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(1): 99-110.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب