نویسنده = محسن اسمعیلی
تعداد مقالات: 4

1

بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 28، شماره 1، بهار 1397، صفحه 59-72
یگانه عظیمی؛ محسن اسمعیلی؛ اصغر خسروشاهی اصل

2

تاثیر دامنه فراصوت پالسی و دما بر بازده، سینتیک و ترمودینامیک استخراج با حلال روغن هسته انگور (رقم سیاه سردشت)

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 27، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 41-50
سوسن رئیسی؛ محسن اسمعیلی؛ سید محمدباقر هاشمی

3

تاثیر صمغ کتیرا و آغازگر تولید کننده اگزوپلی ساکارید بر خصوصیات کیفی، بافتی و ریزساختاری پنیر چدار

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 26، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 357-367
فرناز نبی زاده؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ شهین زمردی؛ محسن اسمعیلی

4

تعیین برخی از ویژگی های فیزیکی و مکانیکی دو واریته گردو

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 28، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 127-135
هلدا دانائی اسکوئی؛ محسن اسمعیلی؛ زهرا پیراوی ونک


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.