عظیمی, یگانه, اسمعیلی, محسن, خسروشاهی اصل, اصغر. (1397). بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(1), 59-72.
یگانه عظیمی; محسن اسمعیلی; اصغر خسروشاهی اصل. "بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28, 1, 1397, 59-72.
عظیمی, یگانه, اسمعیلی, محسن, خسروشاهی اصل, اصغر. (1397). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(1), pp. 59-72.
عظیمی, یگانه, اسمعیلی, محسن, خسروشاهی اصل, اصغر. بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1397; 28(1): 59-72.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.