آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,392
تعداد مقالات17,030
تعداد مشاهده مقاله54,955,799
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,437,210
نورالدینی, مهسا, اسمعیلی, محسن, محترمی, فروغ. (1398). بررسی خواص فیزیکی فیلم‌های خوراکی بر پایه نشاسته ذرت و پودر بادمجان حاوی اسانس پونه کوهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), 171-184.
مهسا نورالدینی; محسن اسمعیلی; فروغ محترمی. "بررسی خواص فیزیکی فیلم‌های خوراکی بر پایه نشاسته ذرت و پودر بادمجان حاوی اسانس پونه کوهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 4, 1398, 171-184.
نورالدینی, مهسا, اسمعیلی, محسن, محترمی, فروغ. (1398). 'بررسی خواص فیزیکی فیلم‌های خوراکی بر پایه نشاسته ذرت و پودر بادمجان حاوی اسانس پونه کوهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), pp. 171-184.
نورالدینی, مهسا, اسمعیلی, محسن, محترمی, فروغ. بررسی خواص فیزیکی فیلم‌های خوراکی بر پایه نشاسته ذرت و پودر بادمجان حاوی اسانس پونه کوهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(4): 171-184.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب