آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,268
تعداد مقالات15,628
تعداد مشاهده مقاله51,688,146
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,568,485

1.

اثر امواج مایکروویو روی باقیمانده آفت‌کش و ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و میکروبی میوه خشک شده زردآلو طی زمان نگهداری

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 151-167
سمیه سلیمانی مهر؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ احسان صادقی

2.

اثر پیش تیمار ماکروویو بر راندمان استخراج روغن از دانه گلرنگ و خواص فیزیکوشیمیایی کنجاله و روغن استحصالی

دوره 32، شماره 4، آذر 1401، صفحه 103-120
علی اکبر شاهی چهرق؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

3.

اثر خواص ضد میکروبی عصاره کینوا و جنسینگ نانوریزپوشانی شده بر ماندگاری خامه

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 113-129
حدیث عظیمی نژاد؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

4.

اثر سوربیتول بر حلالیت، قابلیت دوخت و کدورت فیلم‌های خوراکی ژلاتین ماهی کپور سرگنده

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 695-704
زینب رفتنی امیری؛ سیده خدیجه حسینی؛ علی معتمدزادگان

5.

ارزیابی خواص آنتی‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست سبز گردوی منطقه هزار‌ جریب در روغن سویای تصفیه شده

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 23-35
محمد دولت آبادی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

6.

ارزیابی میزان ترکیبات فنولی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی و الکلی میوه نسترن وحشی (Rosa canina L.) شمال ایران

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 65-76
سمیه رضایی ارمی؛ زینب رفتنی امیری

7.

بررسی اثر اشعه‌ UVB بر میزان ویتامین D2، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت میکروبی قارچ دکمه‌ای سفید

دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 201-223
زهره افضلیان؛ زینب رفتنی امیری؛ جمشید فرمانی

8.

بررسی اثر ترکیبی صمغ فارسی و گزانتان بر خواص کیفی مایونز

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 207-219
میلاد برزگری؛ زینب رفتنی امیری؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمد زاده میلانی

9.

تاثیر عصاره کاکل ذرت نانوریزپوشانی شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، کاهش بار میکروبی، رنگ و حسی سوسیس گوشت قرمز

دوره 34، شماره 1، اردیبهشت 1403، صفحه 85-106
ذاکر آقاکشی پور؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

10.

تأثیر موسیلاژ دانه‌ شاهی بر پایداری و خواص رئولوژیکی دوغ بدون چربی

دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 145-156
هایده گرجیان؛ زینب رفتنی امیری

11.

مقایسه اثربخشی عصاره نانوریزپوشانی شده با صمغ های کیتوزان، قدومه شیرازی و کیتوزان-قدومه شیرازی با عصاره آزاد برگ گیاه پونه (Mentha pulegium) بر پایداری اکسایشی روغن سویا در شرایط گرمخانه گذاری 18 روزه

دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 29-60
حورا طریقتی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب