آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,416
تعداد مقالات17,490
تعداد مشاهده مقاله56,484,483
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,742,355
آقاکشی پور, ذاکر, رفتنی امیری, زینب, اسماعیل زاده کناری, رضا. (1403). تاثیر عصاره کاکل ذرت نانوریزپوشانی شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، کاهش بار میکروبی، رنگ و حسی سوسیس گوشت قرمز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(1), 85-106. doi: 10.22034/fr.2024.59131.1907
ذاکر آقاکشی پور; زینب رفتنی امیری; رضا اسماعیل زاده کناری. "تاثیر عصاره کاکل ذرت نانوریزپوشانی شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، کاهش بار میکروبی، رنگ و حسی سوسیس گوشت قرمز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 1, 1403, 85-106. doi: 10.22034/fr.2024.59131.1907
آقاکشی پور, ذاکر, رفتنی امیری, زینب, اسماعیل زاده کناری, رضا. (1403). 'تاثیر عصاره کاکل ذرت نانوریزپوشانی شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، کاهش بار میکروبی، رنگ و حسی سوسیس گوشت قرمز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(1), pp. 85-106. doi: 10.22034/fr.2024.59131.1907
آقاکشی پور, ذاکر, رفتنی امیری, زینب, اسماعیل زاده کناری, رضا. تاثیر عصاره کاکل ذرت نانوریزپوشانی شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، کاهش بار میکروبی، رنگ و حسی سوسیس گوشت قرمز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 34(1): 85-106. doi: 10.22034/fr.2024.59131.1907


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب