تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,231 |
تعداد مقالات | 15,136 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,659,390 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,747,310 |
1. | اثر روش تغلیظ بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و رفتار جریانی کنسانتره نارنگی | |
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 1-12 | ||
علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ نادیا شکرانه؛ سمیرا صباغ پور؛ فرزانه حسن نیا؛ تندیس خسروی راد؛ شبنم حمزه | ||
2. | بهبود ویژگیهای ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان | |
دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 1-12 | ||
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمد زادگان؛ سید احمد شهیدی؛ علی رشیدی نژاد | ||
3. | تاثیر آلبومین تخم مرغ بر ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی و ریز ساختاری امولسیون روغن در آب تولیدی توسط اولتراسوند | |
دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 71-82 | ||
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ علی رشیدینژاد | ||