آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,489,215
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,216,892

1.

تعیین ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تجزیه‌پذیری تفاله‌های انگور و دانه انار با استفاده از روشهای کیسه نایلونی و تولید گاز

صفحه 1-11

2.

تاثیر برخی مکمل های معدنی- ویتامینی بر کمیت و کیفیت تولید شیر و کیفیت آغوز گاوهای پرتولید هلشتاین در فصل تابستان

صفحه 13-27

3.

تأثیر سطوح مختلف سبوس گندم با و بدون آنزیم بر عملکرد رشد و صفات لاشه در جوجه¬های گوشتی

صفحه 29-40

4.

مقایسه سطوح متابولیت¬ها و هورمون¬های استروژن، پروژسترون، انسولین و فاکتور رشد شبه انسولین-1 در سرم خون و مایع فولیکولی فولیکول¬های بالغ و کیستی در گاوهای شیری

صفحه 41-50

5.

بررسی تاثیرات تغییرمیش محرک بر عملکرد جنسی قوچ های دورگ

صفحه 51-58

6.

مطالعه تاثیر جنس نر بر میزان بروز فحلی و رفتار تغذیه¬ای میش¬های نژاد افشاری

صفحه 67-59

7.

تأثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و غلظت لیپید های سرم خون جوجه های گوشتی

صفحه 69-86

8.

خصوصیات شیمیایی، محتوی انرژی و فراسنجه¬های تجزیه¬پذیری ماده خشک، پروتئین خام و ماده آلی علوفه یونجه چین دوم مناطق مختلف استان کردستان

صفحه 87-99

9.

بررسی ارتباط برخی عناصر و متا بولیتهای خونی با بروز تکرر فحلی در گاوهای شیری شرکت دشت آذر نگین

صفحه 101-112

10.

اثر افزودن مایع منی به اسپرم پوشش‌دار شده قوچ تالشی در حضور و عدم حضور زرده تخم مرغ

صفحه 113-122

11.

اثر سطوح مختلف مکمل دی‌ال_متیونین بر عملکرد، صفات لاشه، سیستم ایمنی و پروتئین‌های خون جوجه‌های گوشتی

صفحه 123-124

12.

مقایسه توان رشد بره های آمیخته و قزل ایستگاه خلعت پوشان بوسیلۀ آنالیز تک متغیره و اندازه گیری های تکرار شده در زمان

صفحه 135-147
رضا مشرف قهفرخی

13.

تاثیر محدودیت مصرف پروتئین در دوره آخر آبستنی بر وزن تولد، سرعت رشد و غلظت خونی هورمون رشد شبه-انسولین، انسولین، اوره و گلوکز دربره های شیرخوار

صفحه 149-158

14.

مطالعه تاثیر سطح تولید شیر و تعداد زایش بر فعالیت فولیکولی تخمدان در اوایل دوره پس از زایش در گاوشیری

صفحه 159-168

15.

برآورد وراثت¬پذیری و ارزیابی تغییرات ژنتیکی ناشی از انتخاب برای صفت وزن هشت هفتگی در مرغان بومی خراسان رضوی

صفحه 169-179

16.

اثرات سطوح مختلف سیاه¬دانه در جیره‏های حاوی سطوح متفاوت پروتئین بر عملکرد، کیفیت بستر و شاخص‎های استخوان درشت نی جوجه‏های گوشتی

صفحه 181-194


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب