آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,271
تعداد مشاهده مقاله52,954,722
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,625,162

1.

تعیین شرایط بهینه فعالیت لخته کنندگی مایه پنیر قارچی به روش سطح پاسخ

صفحه 1-13

2.

تعیین شاخص قابلیت شکست توده دانه برنج بوسیله یک دستگاه آسیاب آزمایشگاهی

صفحه 15-24

3.

اندازه بهینه تولید در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی و تغییرات آن طی سال‌های اول برنامه‌های دوم، سوم و چهارم توسعه

صفحه 15-36

4.

تعیین برخی ویژگی¬های خمیر و بیسکوئیت غنی شده با سبوس جو دوسر

صفحه 37-45

5.

بررسی روش‌های مختلف ارزیابی رنگ در اسپاگتی

صفحه 47-57

6.

اثر میزان چربی آرد سویا بر ویژگی¬های شیمیایی و عملکردی ایزوله پروتئینی آن

صفحه 59-67

7.

بهینه سازی فرآیند استخراج مواد زیست فعال از پوست بنه به روش آب مادون بحرانی با کاربرد روش سطح پاسخ

صفحه 69-80

8.

استفاده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1058 ATCC) و روتری (1655 ATCC) به عنوان آغازگر در تهیه خمیرترش

صفحه 81-95

9.

اثر جایگزینی شورتنینگ با نوتریم سبوس جو دوسر بر pH ، حجم مخصوص ، سفتی و ویژگی های حسی کیک روغنی

صفحه 97-106

10.

مقایسه ویژگی¬های کیفی و خواص آنتی¬اکسیدانی هیبرید بین گونه¬ای آلو-زردآلو با برخی ارقام آلو و زردآلو در زمان برداشت

صفحه 107-119

11.

تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان با وزن¬های مولکولی و غلظت¬های مختلف بر واکنش¬های اکسایشی مغز پسته

صفحه 121-131

12.

تاثیر مالتودکسترین به عنوان جایگزین چربی بر روی کیفیت ماست بدون چربی

صفحه 133-142


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب