Toggle navigation
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی
علوم پایه
فنی و مهندسی
کشاورزی و دامپزشکی
نشریات ISC
پیوندهای مفید
دانشگاه تبریز
فهرست نشریات دارای اعتبار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
آمار
تعداد نشریات
44
تعداد شمارهها
1,323
تعداد مقالات
16,271
تعداد مشاهده مقاله
52,954,722
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
15,625,162
1.
تعیین شرایط بهینه فعالیت لخته کنندگی مایه پنیر قارچی به روش سطح پاسخ
صفحه
1-13
مشاهده مقاله
اصل مقاله
630.94 K
2.
تعیین شاخص قابلیت شکست توده دانه برنج بوسیله یک دستگاه آسیاب آزمایشگاهی
صفحه
15-24
مشاهده مقاله
اصل مقاله
734.96 K
3.
اندازه بهینه تولید در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی و تغییرات آن طی سالهای اول برنامههای دوم، سوم و چهارم توسعه
صفحه
15-36
مشاهده مقاله
اصل مقاله
608.63 K
4.
تعیین برخی ویژگی¬های خمیر و بیسکوئیت غنی شده با سبوس جو دوسر
صفحه
37-45
مشاهده مقاله
اصل مقاله
695.55 K
5.
بررسی روشهای مختلف ارزیابی رنگ در اسپاگتی
صفحه
47-57
مشاهده مقاله
اصل مقاله
457.82 K
6.
اثر میزان چربی آرد سویا بر ویژگی¬های شیمیایی و عملکردی ایزوله پروتئینی آن
صفحه
59-67
مشاهده مقاله
اصل مقاله
446.58 K
7.
بهینه سازی فرآیند استخراج مواد زیست فعال از پوست بنه به روش آب مادون بحرانی با کاربرد روش سطح پاسخ
صفحه
69-80
مشاهده مقاله
اصل مقاله
712.69 K
8.
استفاده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1058 ATCC) و روتری (1655 ATCC) به عنوان آغازگر در تهیه خمیرترش
صفحه
81-95
مشاهده مقاله
اصل مقاله
778.2 K
9.
اثر جایگزینی شورتنینگ با نوتریم سبوس جو دوسر بر pH ، حجم مخصوص ، سفتی و ویژگی های حسی کیک روغنی
صفحه
97-106
مشاهده مقاله
اصل مقاله
778.2 K
10.
مقایسه ویژگی¬های کیفی و خواص آنتی¬اکسیدانی هیبرید بین گونه¬ای آلو-زردآلو با برخی ارقام آلو و زردآلو در زمان برداشت
صفحه
107-119
مشاهده مقاله
اصل مقاله
442.34 K
11.
تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان با وزن¬های مولکولی و غلظت¬های مختلف بر واکنش¬های اکسایشی مغز پسته
صفحه
121-131
مشاهده مقاله
اصل مقاله
714.15 K
12.
تاثیر مالتودکسترین به عنوان جایگزین چربی بر روی کیفیت ماست بدون چربی
صفحه
133-142
مشاهده مقاله
اصل مقاله
806.5 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب