آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,035
تعداد مشاهده مقاله52,542,748
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,246,293

1.

تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت وساز حقیقی خوراک دوره پایانی جوجه‌های گوشتی تولید شده در تعدادی از کارخانجات خوراک دام

صفحه 1-13
سمیه رحمانی؛ حسین جانمحمدی

2.

تعیین ترکیبات شیمیایی و برخی عناصر معدنی علف چند گونه ماشک (Vicia L.) در استان اردبیل

صفحه 15-26
بهرام فتحی آچاچلویی؛ میکائیل بدرزاده

3.

تعیین ترکیبات شیمیایی و خصوصیات فیزیکی چین دوم یونجه استان آذربایجان غربی

صفحه 27-38
سمیه رضایی؛ رسول پیرمحمدی

4.

شناسایی و اولویت‌بندی راهکارهای تقویت تعاونی‌های دامداری با استفاده از تکنیک دلفی (مطالعه موردی استان همدان)

صفحه 39-50
حسین کوهستانی؛ سمیه لطیفی

5.

اثر استفاده از سطوح مختلف پودر برگ گیاه گزنه (Urtica dioica) بر عملکرد، صفات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

صفحه 51-63
زهره زمزمی؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستایی علی‌مهر

6.

مقایسه رشد جبرانی بره‌های آمیخته افشاری × برولا مرینو با دو روش معمولی و دیر از شیرگیری.

صفحه 63-72
داریوش سلیمی؛ داود علیاری؛ محمد طاهر هرکی نژاد

7.

تعیین نیاز لیزین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده بوقلمون‌های نر گوشتی در دوره آغازین

صفحه 73-83
افشین حیدری نیا؛ محمدحسین شهیر؛ حمیدرضا طاهری؛ سیدعبداله حسینی

8.

برآورد روندهای ژنتیکی، فنوتیپی و محیطی صفات رشد در گوسفند مهربان

صفحه 85-95
پویا زمانی؛ رزیتا میرزایی سفیدخانی

9.

نقش حفاظتی سیلیمارین بر قابلیت حیات، قابلیت تحرک و تمامیت آکروزوم اسپرم قوچ تیمار شده با کادمیوم کلراید

صفحه 97-108
حمید رضا مؤمنی؛ عاطفه خاوری؛ مهدی خدایی مطلق؛ طاهره چوبینه؛ نجمه اسکندری

10.

تعیین انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری گلوتن گندم به روش نشانگر و جمع آوری کل فضولات با استفاده از سطوح مختلف جایگزینی آن در جیر ه عملی در جوجه های گوشتی

صفحه 109-124
عباسعلی قیصری؛ فرزاد صفایی منش؛ مجید طغیانی

11.

مقایسه ارزش غذایی و عملکرد کیفی 17 اکوتیپ‌ یونجه در تغذیه نشخوارکنندگان

صفحه 125-135
علیرضا آقاشاهی؛ حسین کریم‌زاده؛ اکبر تقی‌زاده؛ محمد علی مفیدیان

12.

اثر برخی اسانس‌‌های گیاهی بر تجزیه پذیری مواد خوراکی، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد گوساله‌های پرواری هلشتاین

صفحه 137-150
بهزاد خرمی؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران

13.

تأثیر چهار شدت متفاوت تنش صوتی در دوره آغازین و اثر آن بر عملکرد و بعضی از فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

صفحه 151-162
یحیی ابراهیم‌نژاد؛ عیسی کفیلی‌فرد

14.

اثر پودر گیاه آویشن بر فراسنجه های هضمی و مقدار تولید گاز های متان و دی اکسید کربن حاصل از تخمیر برخی اقلام خوراکی در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 163-175
بهرام افشار حمیدی؛ رسول پیرمحمدی؛ هرمز منصوری

15.

تعیین قابلیت هضم و تأثیر محصولات فرعی خرما بر فراسنجه‌های خونی بزهای راینی

صفحه 177-186
زهرا نصیب پور مرتاض؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی؛ امین خضری

16.

اثرات افزودن دانه رازیانه و زیره سیاه و پری‌بیوتیک مانان الیگوساکارید بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

صفحه 187-199
حسینعلی قاسمی؛ عباس درزی‌نیا؛ کامران طاهرپور؛ فرشید فتاح نیا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب