تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,323 |
تعداد مقالات | 16,270 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,954,375 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,624,983 |
بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری ماست رنگی فراسودمند غنی شده با عصارههای چغندر قند، اسفناج و گوجه فرنگی | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 12، دوره 25، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 283-297 اصل مقاله (651.09 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
کاظم علیرضالو* 1؛ جواد حصاری* 2؛ محمد حسن صادقی* 3؛ اشکان رضایی* 4 | ||
1پژوهشگر مرکز تحقیقات، توسعه و کیفیت سازمان اتکا | ||
2گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز | ||
3کارشناس ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز | ||
4دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,139 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,849 |