آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,270
تعداد مشاهده مقاله52,954,411
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,625,008
. (1394). ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودر ژل آلوورا طی مدت نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), 249-258.
. "ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودر ژل آلوورا طی مدت نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 2, 1394, 249-258.
. (1394). 'ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودر ژل آلوورا طی مدت نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), pp. 249-258.
. ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودر ژل آلوورا طی مدت نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 25(2): 249-258.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب