آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,253
تعداد مقالات15,411
تعداد مشاهده مقاله51,249,458
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,256,637
. (1394). تأثیر هیدروکلوئیدهای گوار و زانتان بر کاهش جذب روغن در فرایند سرخ کردن بادمجان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), 231-238.
. "تأثیر هیدروکلوئیدهای گوار و زانتان بر کاهش جذب روغن در فرایند سرخ کردن بادمجان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 2, 1394, 231-238.
. (1394). 'تأثیر هیدروکلوئیدهای گوار و زانتان بر کاهش جذب روغن در فرایند سرخ کردن بادمجان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), pp. 231-238.
. تأثیر هیدروکلوئیدهای گوار و زانتان بر کاهش جذب روغن در فرایند سرخ کردن بادمجان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 25(2): 231-238.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب