آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,270
تعداد مشاهده مقاله52,954,438
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,625,023
. (1394). تأثیر ریزپوشانی رنتی، صمغ لوبیای خرنوب و ژلاتین بر روی زنده‌مانی باکتری بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس و ویژگی‌های فیزیکی ‌شیمیایی دوغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), 169-181.
. "تأثیر ریزپوشانی رنتی، صمغ لوبیای خرنوب و ژلاتین بر روی زنده‌مانی باکتری بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس و ویژگی‌های فیزیکی ‌شیمیایی دوغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 2, 1394, 169-181.
. (1394). 'تأثیر ریزپوشانی رنتی، صمغ لوبیای خرنوب و ژلاتین بر روی زنده‌مانی باکتری بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس و ویژگی‌های فیزیکی ‌شیمیایی دوغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), pp. 169-181.
. تأثیر ریزپوشانی رنتی، صمغ لوبیای خرنوب و ژلاتین بر روی زنده‌مانی باکتری بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس و ویژگی‌های فیزیکی ‌شیمیایی دوغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 25(2): 169-181.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب