تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,323 |
تعداد مقالات | 16,270 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,954,074 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,624,737 |
مقایسه ویژگی¬های کیفی و خواص آنتی¬اکسیدانی هیبرید بین گونه¬ای آلو-زردآلو با برخی ارقام آلو و زردآلو در زمان برداشت | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 10، دوره 23، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 107-119 اصل مقاله (442.34 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,333 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,461 |