تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,323 |
تعداد مقالات | 16,270 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,954,042 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,624,711 |
اندازه بهینه تولید در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی و تغییرات آن طی سالهای اول برنامههای دوم، سوم و چهارم توسعه | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 3، دوره 23، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 15-36 اصل مقاله (608.63 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,113 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 811 |