آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,270
تعداد مشاهده مقاله52,954,042
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,624,711
. (1392). اندازه بهینه تولید در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی و تغییرات آن طی سال‌های اول برنامه‌های دوم، سوم و چهارم توسعه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(1), 15-36.
. "اندازه بهینه تولید در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی و تغییرات آن طی سال‌های اول برنامه‌های دوم، سوم و چهارم توسعه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 23, 1, 1392, 15-36.
. (1392). 'اندازه بهینه تولید در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی و تغییرات آن طی سال‌های اول برنامه‌های دوم، سوم و چهارم توسعه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(1), pp. 15-36.
. اندازه بهینه تولید در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی و تغییرات آن طی سال‌های اول برنامه‌های دوم، سوم و چهارم توسعه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 23(1): 15-36.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب