تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,230 |
تعداد مقالات | 15,134 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,645,062 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,732,060 |
1. | بکارگیری امولسیون پیکرینگ تثبیت شده با نانوذرات پروتئین سویا در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و ارزیابی شاخصهای کیفی آن | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 11 آذر 1402 | ||
فاطمه عباس زاده؛ مهران اعلمی؛ رسول کدخدایی؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی ماهونک | ||