آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,228
تعداد مقالات15,067
تعداد مشاهده مقاله50,603,175
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,696,187

1.

ﺍﺭزﯾﺎﺑﯽ ﺧﻮﺍص فیزیکوﺷﻴﻤﻴﺎﯾﯽ و ﺣﺴﯽ سس مایونز حاوی اسانس متانولی میخک به عنوان نگهدارنده طبیعی

دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 75-94
علیرضا رحمن؛ فرشته قاسم زاده ویشکایی؛ فاطمه حسینمردی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب