![سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه تبریز](./data/logo.png)
تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,316 |
تعداد مقالات | 16,175 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,734,531 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,417,888 |
1. | تاثیر سرخ شدن در روغن های گیاهی شامل روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور بر پروفایل اسید چرب، اکسیداسیون چربی و خواص حسی فیله ماهی آمور در مقایسه با ماهی خام | |
دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 151-167 | ||
سارا گل گلی پور؛ آی ناز خدانظری؛ کمال غانمی | ||